Agenda kindergroepen

Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten per maand terugvinden.

Oktober:

Zaterdag 8 oktober: 

Dansles

Zaterdag 15 oktober: 

Dansles

Vrijdag 21 oktober:

Dag van de jeugdbeweging! Jullie mogen vandaag allemaal in jullie T-shirt van de volksdans naar school gaan. En voor wie dat nog niet genoeg is kan je 's morgens op de grote markt mee met de leiding komen genieten van een gratis ontbijt en alle andere mensen die in een jeugdbeweging zitten.

Zaterdag 22 oktober: 

Dansles

Zaterdag 29 oktober: 

Halloween! Vandaag gaan we er samen met iedereen een griezel les van maken. Jullie zijn allemaal welkom van 13u30 tot 15u30! Je mag je verkleden!

Januari

Vrijdag 6 januari:

Driekoningen zingen! Meer info volgt nog

Zaterdag 7 januari:

GEEN DANSLES (Kerstvakantie)  

April

Juli

November:

Zaterdag 5 november:

GEEN DANSLES (Herfstvakantie) 

Zaterdag 12 november:

Dansles 

Zaterdag 19 november:

Vandaag komt Sinterklaas aan in Lier! We spreken om 13u15 af aan de zaal. Vanuit daar vertrekken we met iedereen richting de aankomstplaats van de Sint. Tegen 14u45 wandelen we terug naar de zaal om daar nog te dansen van 15u tot 16u. Kindjes die thuis een Pallieter T-shirt hebben en deze over hun jas kunnen aandoen mogen deze al zeker aandoen. De rest krijgt er een in bruikleen van ons. Omdat we op verplaatsing gaan zouden we graag op voorhand weten wie we allemaal mogen verwachten. Gelieve dus voor 18 november te laten weten of je kan komen of niet! Voor kindjes waarbij deze dag een beetje te lang is, je kan ook gewoon aansluiten om 15u om nog een uurtje te dansen. Maar laat ook dit even weten!

Zaterdag 26 november:

Dansles 

Februari

Mei

Augustus

December:

Zaterdag 3 december:

Dansles 

Zaterdag 10 december:

Dansles 

Zaterdag 17 december:

De laatste dansles van 2022 gaan we met iedereen samen vieren! Je mag een kersttrui of kerstmuts meenemen want vandaag dansen we in thema kerst! We dansen van 13u30 tot 15u30.

Zaterdag 24 december

GEEN DANSLES (Kerstvakantie) 

Zaterdag 31 december:

GEEN DANSLES (Kerstvakantie) 

Maart

Juni